Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Voor het binnenschilderwerk werken wij met de nieuwste verfsoorten, die kras/stootvrij en afneembaar zijn. De producten zijn watergedragen en geurarm. U heeft daardoor geen last van een verfgeur in uw huis. Ons motto is: ‘U merkt niet dat wij er zijn.’ Het meubilair dekken we netjes af. De andere spullen worden professioneel ingepakt door onze verhuisservice. Op die manier wordt uw overlast tot een minimum beperkt.

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand vormt uw visitekaartje richting bezoekers. Netjes buiten schilderwerk is daarvoor cruciaal. Wij verzorgen het schilderwerk voor uw woning (monumentaal of nieuwbouw/verbouw) of bedrijfspand. Monumentaal schilderwerk is één van onze specialiteiten. Wij werken altijd met eigen klimmateriaal. Doordat wij onze eigen afdeksystemen hebben, kunnen we in de winter gewoon doorwerken.

Verzekeringswerk

Waterschade, brandschade of andere calamiteiten; wanneer er schade is aan uw gebouw, kunnen wij dat voor u regelen. Wij zijn een erkende salvage schilder en werken hiervoor samen met diverse verzekeringsmaatschappijen, bouwherstel bedrijven en salvage bedrijven. Wanneer er sprake is van schade, zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk en op de juiste manier hersteld wordt. Hiervoor beschikken wij over speciale apparatuur, zoals vochtmetingen en droogmachines om zowel stukadoors- als schilderwerkzaamheden uit te voeren.

Spuitwerk

Kwasten of rollers komen vaak te voorschijn als een huis geschilderd moet worden. Het is echter ook mogelijk om houtwerk, muren en plafonds te laten spuiten. Wij gebruiken hiervoor de meest geavanceerde spuitapparatuur. Met hoge druk wordt de verf op de muur gespoten, wat zorgt voor een strak en egaal resultaat. Door de nieuwste apparatuur kunt u bij ons terecht voor airless en aircoat spuitwerk. Ook is het mogelijk om verwarmd te spuiten. Voor spuitwerkzaamheden maken wij gebruik van verschillende spuit technieken, en geavanceerde spuit apparatuur. Naast efficiënt werken levert dit een strak eindresultaat op.