Totale afbouw

Totale afbouw

Wij kunnen de totale afbouw onder 1 dak voor u coördineren en begeleiden. Zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor verschillende afbouw disciplines.

Wij werken samen met een specialist in systeemwanden -plafonds en interieurbouw.

De winst voor u? Een optimaal advies en een optimaal product. Samen verzorgen we landelijk de afbouwwerkzaamheden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij passen we hoogwaardige interieuroplossingen toe. Bij deze projecten treden wij regelmatig op als hoofdaannemer voor de gehele afbouw. Dit houdt in dat we tevens de bijkomende werkzaamheden zoals b.v. installatietechniek voor u kunnen coördineren. Dit voorkomt fouten en versnelt de doorlooptijd. Ook de kleine aanpassingen en wijzigingen in uw interieur voeren wij snel, flexibel en vakkundig voor u uit: in elke opdracht, hoe klein ook, zien wij een uitdaging!

Ook profileren we ons in toenemende mate als innovatief interieurspecialist. Met gevoel voor uw wensen, budget én planning brengen wij uw plannen of die van uw architect tot leven in drie dimensies. Heeft u geen tekening maar wel ideeën? Ook dan klopt u succesvol bij ons aan. Wij vertalen uw wensen in werkelijkheid, waarbij u uw huisstijl goed gedoseerd terug vindt. U merkt het: we zijn al net zo flexibel als de ruimte die wij voor u mogen inrichten!