Zelfstandig Schilder

Zelfstandig schilder Zwolle

Korte omschrijving

Van monumentale panden tot aan nieuwbouwprojecten, de klanten tevreden achter laten en vakwerk afleveren. Dat is wat jij gaat doen als zelfstandig schilder bij Schildersbedrijf Klappe! Klinkt goed toch? Lees snel verder om te zien van de functie exact inhoudt! 🖌

Wat ga je doen?

Rond 07:15 uur loop jij de werkplaats binnen om het materiaal te verzamelen voor je werkdag. In de werkplaats kom je alle collega schilders tegen en praat je even bij over wat er op de planning staat. Met een gevulde bus rijd je alleen of met een collega naar de klus. Bij aankomst maak je een praatje met de klant, bespreek je wat je gaat doen én vraag je natuurlijk of de koffie klaar staat 😉.

De klussen verschillen van monumentale panden tot aan de grootste nieuwbouwprojecten, heel afwisselend en dat maakt het leuk! Iedere klus is maatwerk maar hieronder zie je een greep uit jouw werkzaamheden, dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring. Maar bijleren kan altijd!

·         Binnen- en buitenschilderwerk;

·         Houtrotreparaties uitvoeren;

·         Saus- en behangwerk.

Als de werkdag er bijna op zit, bespreek je met de klant wat er nog op de planning staat voor die desbetreffende opdracht. Afhankelijk van de klus, ben je rond 15:45 uur klaar. Dan rijd je terug naar de werkplaats of direct door naar huis. Wij werken met een zomer- en wintertijd, de exacte start- en eindtijd hangt dus af van het seizoen.

Wat vragen wij van jou?

·         Je beschikt over een Schilder diploma (Mbo niveau 2)

·         Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als schilder

·         Je bent in het bezit van een VCA of bent bereid deze te halen

·         We vinden het vooral belangrijk dat jij een vakman of vakvrouw bent met motivatie!

Genoeg van wat wij vragen. Wat bieden wij?

·         Eigen werkbus of reiskostenvergoeding

·         Een passend salaris conform de CAO Schilders en arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van je ervaring)

·         Gezellige collega’s waarmee regelmatig borrels en uitjes mee worden gedaan

·         Doorgroeimogelijkheden

Over jouw toekomstige werkgever

Jij gaat aan de slag bij Schildersbedrijf Klappe! Een bekende op de markt in en rondom Zwolle, al bijna 100 jaar leveren wij allround vakmanschap. Op zowel de particuliere als zakelijke markt zijn we actief én laten we voor op stellen ‘Uw klus, onze zorg’ want wij nemen alles uit handen. Van schilderwerk en behangwerk tot aan houtrotreparatie en totale afbouw.

Bij ons kom jij in een super gezellig team terecht wat op dit moment bestaat uit 40 schilders. Dit wisselt van leerlingen tot aan de meest ervaren schilders. Samen met dit top team zorg jij voor tevreden klanten. De schilders zijn er klaar voor om een vakman of vakvrouw toe te voegen aan het team. Zij kunnen niet wachten om met jou op pad te gaan!

Enthousiast?

Dat hoop ik natuurlijk 😉. Bij interesse of vragen, ben ik telefonisch of via de mail bereikbaar.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Megan van der Schoot

Tel:         038-4653225

Mail:      info@schildersbedrijfklappe.nl